Over Caroline

Ik ben Caroline Hermans, oprichter van Children of the Universe. Ik ben integratief kindercoach geregistreerd bij de NFG (de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en NOBCO gecertificeerd coach. Naast mijn eigen praktijk werk ik part-time bij Bureau Geluk(t) in Lisse. Mijn specialisatie tot integratief kindercounselor en -therapeut behaal ik aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.  Samen met mijn 2 kinderen en onze kat woon ik in Amsterdam.

Mijn pad

De fascinatie rondom menselijk gedrag en het beïnvloeden daarvan is altijd de drijfveer geweest in mijn leven en loopbaan. Na 15 jaar gewerkt te hebben als management consultant in gedragsverandering, ontdekte ik dat ik eigenlijk helemaal niet gelukkig werd van het werk wat ik deed. Daarnaast ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben. Door een gebrek aan zingeving en werkplezier gecombineerd met een overvloed aan prikkels was een burn-out het gevolg.

Ik heb mijn eigen patronen moeten doorbreken en vond opnieuw uit waar ik gelukkig van word. Ik ontdekte om zingeving te vinden op professioneel vlak maar ook prive. Dit heeft ertoe geleid dat ik na een opleiding tot professioneel coach (bij het Coachcenter) en integratief kindercoach, het roer helemaal heb omgegooid. Er waren patronen uit mijn jeugd die een belemmering vormden om te kunnen kiezen voor mijn eigen pad en geluk.

Mijn eigen ervaringen zet ik op een functionele manier in tijdens de begeleiding van kinderen en volwassenen. In mijn eigen bewustwordingsproces heb ik veel gehad aan verschillende coaches en therapeuten. Door deze hulp vond ik de steun en het klankbord wat ik nodig had om inzichten op te doen en nieuwe keuzes te maken in mijn leven.

Dit heeft mij geïnspireerd om voor het vak van coach en therapeut (i.o.) te kiezen, een keuze waar ik elke dag weer met liefde mijn bed voor uit spring. Ik gun ieder mens steun bij het ontwikkelen van interne hulpbronnen en groei naar zelfredzaamheid en geluk.  Ik ben er voor jou zonder oordeel, met begrip en liefde. Alles mag er zijn, al je delen mogen in het licht komen.

Je kan meer lezen over de thema’s waar ik ervaring mee heb op de pagina voor coaching bij persoonlijke ontwikkeling.

Caroline Hermans Children of the Universe coach integratief kindercoach integratief kindercounselor kindertherapeut

Ik heb me vaak afgevraagd waarom ik de dingen meegemaakt heb die zich hebben voorgedaan in mijn leven. Ik weet nu dat ik dit in kan zetten om anderen te begrijpen!

Over Children of the Universe 

Children of the Universe is er voor alle kinderen van 4-18 jaar en volwassenen. Ik besefte me op latere leeftijd dat ik als kind veel baat had kunnen hebben bij een kindercoach. Iemand die er voor de volle 100% voor me was geweest en die me had kunnen helpen meer in mezelf te geloven en de wereld om me heen beter te begrijpen. Dit was voor mij een belangrijke drijfveer om Children of the Universe op te richten, een plek waar kinderen en volwassenen in een veilige en liefdevolle omgeving kunnen werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Een coach als kind had me op latere leeftijd veel problemen en pijn kunnen besparen!

Neem nu contact op per e-mail voor een vrijblijvend telefonisch consult of vraag meer informatie aan via het formulier op de contact pagina.

Call Now Button