Coaching bij persoonlijke ontwikkeling

Als coach bij jouw persoonlijke ontwikkeling stel ik nieuwsgierige en positieve vragen om jou te helpen in beweging te komen om een doel of wens in je leven te bereiken. Ik help jou om nieuwe inzichten te verkrijgen en nieuwe keuzes te maken. Coaching bij persoonlijke ontwikkeling gaat over de groei van je zelfbewustzijn, je identiteit, je talenten en potentieel. De focus ligt op het vergroten van de kwaliteit van jouw leven en het realiseren van jouw dromen en aspiraties.

Bewustwordingsproces

Op een bepaald moment in je leven was het handig of noodzakelijk om je op een bepaalde manier te gedragen. Bepaalde overtuigingen zoals altijd je best doen of altijd voor een ander klaar staan, kunnen een gewoonte worden. Deze gewoonte kan een belemmering vormen in je leven. Door je bewust te worden van je eigen patronen, gedachten en (overlevings-) mechanismen kan je nieuwe keuzes maken. Je kan leren op een andere manier te denken en te handelen. Deze ontdekkingstocht is voor iedereen anders en heeft een andere uitkomst.

Ik kan je helpen bij dit proces zodat jij leert je eigen overtuigingen en gedragspatronen te doorbreken. Jouw individuele reis, met jouw persoonlijke hulpvraag en doelen staan ten alle tijde centraal.

Wat is mijn aanpak?

Ik werk met kortdurende trajecten of afzonderlijke sessies. Jij weet ten slotte wat jij nodig hebt en realiseert de resultaten zelf onder mijn professionele begeleiding. Bij elke sessie gaan we opnieuw in op wat jij nodig hebt om verder te komen naar jouw doel. Ik werk met coachingtechnieken gebaseerd op TA (Transactionele Analyse), NLP (NeuroLinguistisch Programmeren) & systemisch werken. Daarnaast put ik uit eigen ervaringen en geleerde technieken o.a. MBCT (Mindfulness Based Coaching Technieken). Alles gebeurt vanuit vertrouwen en liefde met een focus op dat wat er al is en nog beter kan worden.

Mijn eigen levenservaringen hebben me steeds uitgedaagd om op een positieve manier in het leven te blijven staan. Ik heb geleerd welke van deze ervaringen voortkwamen uit mijn omgeving of opvoeding. Deze ervaringen hebben patronen gevormd die me beschermden toen ik jong was. Op een later moment in mijn leven werden deze patronen echter destructief en leidden tot o.a. een burn-out. Ik wens het iedereen toe om bevrijding te ervaren en nieuwe keuzes te maken vanuit liefde in plaats van angst.

Thema’s waar ik ervaring mee heb zijn:
 • Post-traumatische Stress Stoornis (PTSS)
 • Hoog Sensitiviteit (HSP)
 • Burn-out
 • Depressie
 • Langdurige ziekte
 • Borderline (leven met een borderliner)
 • Introvert narcisme
 • Autisme (ASS)
 • Rouw
 • Zelfdoding
 • Scheiding
 • Het roer omgooien
 • Van hoofd naar hart
 • Mindfulness
 • Work-life balans

In een gratis telefonische intake kijken we naar jouw wensen en doelen en leg ik uit wat ik voor jou kan betekenen! Wil je meer weten over mijn pad, kijk dan op over Caroline of klik hier voor het aanvragen van informatie en tarieven.

Call Now Button